Ahmet Erkul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Milli kültürünü benimsemiş ve bunu davranış haline getirerek milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık İYİ VATANDAŞ, Evrensel, insani değerleri benimsenin dünya ile barışık İYİ İNSAN,Çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve kapasiteye sahip İYİ MESLEK ELEMANI olarak yetiştirilmesi gerekmektedir.

Misyon: Sürekli gelişim ve mükemmelliğe ulaşmak için fırsat olarak gördüğümüz kaliteyi insan davranışlarına yansıtmak. Hem kendine yetebilen hem de ülkeye faydalı olabilen, kültür ve beceri sahibi iyi ahlaki değerlere sahip, çalışkan ve üretken, mesleğinin gerektirdiği niteliklere ve sorumluluklara sahip bilinçli fertler yetiştirmek.

Başarılar: - 2008-2009 Proje Tabanlı Beceri yarışmasında Muhasebe ve Finansman alanında “Muhasebeciler Üniversite Yolunda” ile il birinciliği elde ettik. - 2009-2010 Eğitim-öğretim yılında “İstiklal marşını güzel okuma” yarışmasında ilçe üçüncülüğü ve bölge birinciliği kazandık. - 2009-2010 Proje yarışmasında Muhasebe ve Finansman alanında “Stajım Hazır” ile il birinciliği ve bölge birinciliği elde ettik. - 2009-2010 Proje tabanlı beceri yarışmasında Bilişim teknolojileri alanında “Sağlıklı Engelliler” ile il üçünçülüğü elde ettik. - 2010-2011 Proje tabanlı beceri yarışması Turizm Alanında “Gazi Kek” ile mansyon ödülü aldı. - 2019 - 2020 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Saatler: 07:50 - 12:40 - Öğle Arası - 13:20 - 15:40(16.30 )
Isınma: Kalorifer (Doğal Gaz)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Halı Saha

WEB - https://ahmeterkultml.meb.k12.tr

Adres - Pancarlı Mahallesi Kermanşah Cadde No 28 Şehitkamil/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Özel Sanko okulları ile Eczacılar odası arasındadır. Pancarlı Mah.Kermanşah Cad. No: 28 Şehitkamil/GAZİANTEP

Adres - Pancarlı Mahallesi Kermanşah Cadde No 28 Şehitkamil/GAZİANTEP

Ulaşım Merkezden Tramvay(Harikalar Diyarı Durağı), Yavuzlar-İbrahimli ve Ünaldı-Sigorta Dolmuş hatları ile her türlü İbrahimli halk otobüsü ile ulaşım sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehitkamil İlçe merkezi